Ο Liron Snir νέος επικεφαλής προϊόντων στη GVC Holdings

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια εταιρεία, μεταξύ άλλων, των Sportingbet, Gamebookers και πρόσφατα της Bwin, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας θέσης στην εταιρεία της – αυτή του επικεφαλής προϊόντων. Και ο πρώτος επικεφαλής προϊόντων της εταιρείας είναι ο Liron Snir, πρώην στέλεχος της Playtech.

 

Ο Snir έχει 16ετή εμπειρία στον χώρο των online παιχνιδιών, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Playtech και στην 888. O νέος του ρόλος στη GVC τον καθιστά υπεύθυνοι για τη διαχείριση των προϊόντων και την επίβλεψη της εμπειρίας των πελατών της εταιρείας. Η ανάγκη για τη δημιουργία της νέας θέσης, μάλιστα, προέκυψε μετά την εξαγορά της Bwin από τη GVC Holdings.

 

Ο Kenny Alexander, CEO της GVC, ήταν ο πρώτος που υποδέχθηκε τον Liron Snir: «Η αξιοπρόσεκτη τεχνογνωσία του Liron στα online παιχνίδια και στην ανάπτυξη προϊόντων θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη που θα φέρει η ένωση των προϊόντων και των επιχειρήσεων της GVC με τη Bwin. Η δημιουργία της νέας θέσης και η πρόσληψή του αντανακλά τη δέσμευσή μας να παραδίδουμε την καλύτερη γενιά προϊόντων και υπηρεσιών στην αυξανόμενη βάση πελατών μας. Το γεγονός ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε και να εξασφαλίσουμε ανθρώπους τέτοιου ταλέντου αποτελεί μαρτυρία για τα πλεονεκτήματα της GVC και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τέτοιους νέους συνεργάτες».



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.