Νέος επικεφαλής digital marketing για τη BetFred

Ο James Shaw είναι ο νέος επικεφαλής του τομέα digital marketing της ιστοσελίδας στοιχήματος  BetFred, μετά την αποχώρηση του Tim Pindar. Ο Pindar αποχώρησε από τη θέση του και οι υπεύθυνοι της εταιρείας του online στοιχήματος βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του James Shaw, μέχρι πρότινος υπεύθυνο διατήρησης πελατών.

 

Στα νέα καθήκοντα του Shaw, λοιπόν, συγκαταλέγεται πλέον η προβολή της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της BetFred σε όλα τα ψηφιακά κανάλια.

H Betferd είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο με τεράστια γκάμα αθλημάτων  και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.