Πρώην στέλεχος της William Hill στο τιμόνι της ρυθμιστικής Αρχής του Γιβραλτάρ

Ένα πρώην στέλεχος της στοιχηματικής εταιρείας William Hill, o Andrew Lyman, είναι ο νέος επικεφαλής της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής στο Γιβραλτάρ. Ο νέος επικεφαλής θα αναλάβει τα καθήκοντά του το 2018 και θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, να προχωρήσει σε αναθεώρηση των νόμων περί στοιχήματος που ισχύουν στην χώρα.

 

Το προφίλ του νέου επικεφαλής

Ο Lyman έχει μεγάλη εμπειρία, όχι μόνο στην αγορά του στοιχήματος, αλλά και στις νομικές πτυχές της. Έχει διατελέσει διευθυντής της William Hill στον τομέα των νομικών σχέσεων και γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες της αγοράς, στον νομικό και όχι μόνο τομέα. Στη William Hill παρέμεινε για οχτώ χρόνια, ενώ προηγουμένως διατέλεσε CEO της Association of British Bookmakers, διευθυντής έρευνας στην UKGC (UK Gambling Commision), νομικός ερευνητής της αγγλικής Αρχής οικονομικών υποθέσεων και διευθυντής του ερευνητικού τμήματος της εταιρείας PriceWaterhouseCoopers.

Επιπλέον, θα αντικαταστήσει τον Phil Brear, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ρυθμιστικής αρχής τα τελευταία 10 χρόνια. Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018, με τον Brear να αναλαμβάνει θέση συμβούλου στην κυβέρνηση του Γιβραλτάρ.

 

“Εξαιρετικός υποψήφιος για τη θέση”

O αρμόδιος υπουργός του Γιβραλτάρ, Albert Isola, καλωσόρισε με τα εξής λόγια τον Lyman: “Ο Andrew είναι πολύ γνωστός στη βιομηχανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες, ως μια υπεύθυνη φωνή στην πολιτική, τη νομοθεσία, τις δημόσιες σχέσεις και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη κάθε τομέα του επίγειου και του online στοιχήματος. Η εμπειρία του με κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς τον κατέστησε έναν εξαιρετικό υποψήφιο για τη θέση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε στο πλευρό μας”.


 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.