Αποχωρεί ο Richard Moross από τη Ladbrokes

Η Ladbrokes επιβεβαίωσε και επίσημα την αποχώρηση του Richard Moross, μη εκτελεστικού διευθυντή της στοιχηματικής εταιρείας. Ο Moross αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας από το 2012, αλλά θα αποχωρήσει, όπως ανακοινώθηκε, προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε άλλα ενδιαφέροντά του στον τομέα του εμπορίου.

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Moross, λοιπόν, δε θα διεκδικήσει επανεκλογή του στην ψηφοφορία της 5ης Μαΐου και θα πάψει από την ίδια ημέρα να εργάζεται στη Ladbrokes. Για την εξέλιξη αυτή, τέλος, ο πρόεδρος του ΔΣ της Ladbrokes, John Kelly, δήλωσε: “Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Richard για τις υπηρεσίες του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επαναλανσαρίσματος της ψηφιακής μας πλατφόρμας”.

 

H Ladbrokes είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες καθώς ιδρύθηκε το 1886 και λειτουργεί online από το 2000,ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες της Ελλάδος εφόσον δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.