Νέος εμπορικός διευθυντής για τη BetFred

H εταιρία στοιχημάτων BetFred ανακοίνωσε την προαγωγή του μέχρι πρότινος επικεφαλής του διαφημιστικού της τμήματος, Russell Young, σε εμπορικό διευθυντή της εταιρείας. Ο Young αντικαθιστά τον Rakesh Chablani, ο οποίος με τη σειρά του προάχθηκε στη θέση του γενικού διευθυντή του ψηφιακού τμήματος της BetFred.

 

Καθήκον του Young στη νέα του θέση είναι όχι μόνο να επιβλέπει τις επιδόσεις της BetFred στον τομέα της διαφήμισης και της προβολής γενικότερα, αλλά και να φροντίσει ώστε τα προϊόντα και οι ιστοσελίδες της εταιρείας να πληρούν τις νέες και αυστηρές νομικές προϋποθέσεις της αγγλικής αγοράς.  Η συγκεκριμένη προαγωγή, τέλος, αποτελεί μία από τις πολλές ανακατατάξεις που έχει υποστεί το διοικητικό τμήμα της BetFred τους τελευταίους μήνες.

H Betfred  είναι μία  από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο με τεράστια γκάμα αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών αλλά και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.