Νέος CEO για τη Ladbrokes Αυστραλίας

Ο Paul Cherry προήχθη στη θέση του CEO του αυστραλιανού τμήματος της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes, μετά την αποχώρηση του Dean Shannon. Ο Cherry θα αναλάβει την ηγεσία της επιχείρησης τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ο Shannon αποχωρήσει και επίσημα από τη θέση του CEO.

 

Ο Cherry θα είναι μόλις ο δεύτερος CEO της Ladbrokes Αυστραλίας, στα τρία περίπου χρόνια λειτουργίας της, και έχει ήδη υπηρετήσει την εταιρεία από τη θέση του COO. Από τον Φεβρουάριο του 2017, μάλιστα, θα έχει και τη στήριξη του Shannon, ο οποίος ναι μεν θα αποχωρήσει από τη θέση του, αλλά θα παραμείνει ως σύμβουλος στην εταιρεία.

 

Ο Jim Mullen, CEO της Ladbrokes Plc, τέλος, ευχαρίστησε τον Dean Shannon για τις υπηρεσίες του και δήλωσε: “Πάντα γνωρίζαμε πως θα έρθει η ημέρα που ο Dean θα αποχωρούσε από τη θέση του. Η συνεισφορά του στην επιτυχία της Ladbrokes Αυστραλίας ήταν σημαντική. Έχει καθιερώσει μια ανταγωνιστική εταιρεία και κέρδισε νέους πελάτες, μέσω των καινοτομιών του – η επιτυχία του είναι εμφανής στα νούμερα των πελατών και στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά, ξεκινώντας από το μηδέν, πριν τρία χρόνια. Σημαντική στην επιτυχία της Ladbrokes είναι και η συνεισφορά του Paul Cherry, ο οποίος αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας στελεχών από την ίδρυση του τμήματος. Είμαστε περήφανοι για όσα έχει πετύχει και είμαστε πεπεισμένοι για τις ικανότητες της νέας ομάδας να φέρει τη Ladbrokes στο επόμενο στάδιο στρατηγικής ανάπτυξης”.

 

H Ladbrokes θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως αλλά είναι συνάμα και από τις πιο παλιές καθώς ιδρύθηκε το 1886 ενώ online λειτούργησε το 2000.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.