Νέο επικεφαλής στον νομικό τομέα της ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment

Η Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια εταιρεία των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων, συνεχίζει την αναδιάταξη της ομάδας στελεχών της και ανακοίνωσε μια νέα προαγωγή για έναν από τους νομικούς συμβούλους της Paddy Power BetFair. Αναλυτικότερα, ανακοίνωσε ότι ο Daniel Keohane προήχθη στη θέση του επικεφαλής του νομικού τομέα ολόκληρου του ομίλου, με βασικό καθήκον του την αξιολόγηση των νόμων στις αγορές όπου λειτουργούν νόμιμα οι ιστοσελίδες της εταιρείας.

Ο Keohane έχει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, αφού εργάζεται χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα και η προαγωγή του τον φέρνει στο τιμόνι ολόκληρου του ομίλου εταιρειών της Flutter Entertainment.

 

O νέος επικεφαλής του νομικού τομέα

Αναλυτικότερα, ο Keohane αποτελούσε έως πρόσφατα νομικό σύμβουλο της Paddy Power BetFair σε θέματα νομικού περιεχομένου των απελευθερωμένων αγορών τυχερών παιχνιδιών. Χάρη στην προαγωγή του, όμως, θα αναλάβει επικεφαλής του ίδιου τομέα για ολόκληρο τον όμιλο των εταιρειών της Flutter. H εμπειρία του στον συγκεκριμένο τομέα είναι μεγάλη, αφού εργαζόταν από το 2016 για την Paddy Power BetFair, ως νομικός σύμβουλος, ενώ διατέλεσε και διευθυντής του τομέα νομικών υποθέσεων για τρεις μήνες του 2019.

Η πρόσφατη αυτή προαγωγή αποτελεί ένα μόνο κομμάτι των ανακατανομών που πραγματοποιεί στην ομάδα στελεχών της η Flutter Entertainment. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος, άλλωστε, δοκιμάζουν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα διαχείρισης από τη στιγμή που εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και αναπτύχθηκε μέσω νέων εξαγορών και συγχωνεύσεων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.