Ο Jonathan Hill νέος CFO της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power BetFair

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την αιφνιδιαστική αποχώρηση του κορυφαίου οικονομικού στελέχους της, του CFO Alex Gersh, και το ίδιο αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε και το όνομα του αντικαταστάτη του. Τα στελέχη της εταιρίας πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το κενό που άφησε ο Gersh και βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Jonathan Hill.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ των συνεχόμενων αντικαταστάσεων κορυφαίων στελεχών της στοιχηματικής εταιρίας και ενός διαρκούς ανακατέματος της τράπουλας των στελεχών της. Το εν λόγω σήριαλ ξεκίνησε με την αποχώρηση του CEO της Paddy Power BetFair, Breon Corcoran, και της αντικατάστασής του με τον Peter Jackson, ο οποίος προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα στελεχών.

 

Ο Jonathan Hill στη θέση του CFO

Η Paddy Power BetFair, πάντως, εξαναγκάστηκε σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του πρώην CFO της και κατέληξε στο πρόσωπο του Jonathan Hill. Ο Hill θα αναλάβει τα καθήκοντά του το ερχόμενο φθινόπωρο και διαθέτει σημαντική εμπειρία στον οικονομικό τομέα μεγάλων επιχειρήσεων. Προέρχεται, άλλωστε, από την εταιρία τουρισμού και ασφάλειας Saga, ενώ έχει εργαστεί και στην Bovis Homes, στην Tui, στην Centrica και στην Price Waterhouse.

Ο CEO της Paddy Power BetFair, τέλος, έσπευσε να καλωσορίσει το νέο στέλεχος της στοιχηματικής εταιρίας: “Είμαστε χαρούμενοι που ο Jonathan προστίθεται στην ομάδα μας. Μαζί του φέρνει σημαντική εμπειρία στον τομέα των οικονομικών και είμαι βέβαιος ότι η συνεισφορά του στις μελλοντικές οικονομικές επιτυχίες της Paddy Power BetFair θα είναι καθοριστική”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.