Ανασυντάσσει το τμήμα μάρκετινγκ η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral προχώρησε σε ανασύνταξη του τμήματος μάρκετινγκ, προκειμένου να επικεντρωθεί – όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι – σε παράλληλες εκστρατείες που θα προωθούν ξεχωριστά τα δύο brands της. Πλέον, λοιπόν, η εταιρεία θα ακολουθεί διαφορετικές στρατηγικές για τη Ladbrokes και για την Coral και θα φροντίζει να προωθεί ξεχωριστά τα πλεονεκτήματα των δύο.

Ήδη, η αρχή έγινε, με ενίσχυση του τμήματος που αφορά στην προώθηση των υπηρεσιών της Coral. Η ομάδα μάρκετινγκ της στοιχηματικής εταιρείας απέκτησε νέο επικεφαλής, τον πρώην υπεύθυνο του τμήματος προαγωγών της Ladbrokes Coral.

 

Νέα στρατηγική μάρκετινγκ για τη Ladbrokes Coral

Του νέου τμήματος μάρκετινγκ της Coral ηγείται πλέον ο Raymond Doyle, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση του brand, ξεχωριστά από αυτό της Ladbrokes. Αντίστοιχα, το τμήμα μάρκετινγκ της Ladbrokes θα συνεχίσει να προωθεί το συγκεκριμένο brand, υποσχόμενο διαφορετική συνολική εμπειρία στα μέλη και στους πελάτες.

Οι υπεύθυνοι, πάντως, δεν ξεκαθάρισαν γιατί έφτασαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Από τη στιγμή που οι δύο εταιρείες συγχωνεύθηκαν (και έπειτα πέρασαν στην ιδιοκτησία της GVC Holdings), το τμήμα μάρκετινγκ ήταν κοινό και προωθούσε παράλληλα τα δύο brands. Δε γνωρίζουμε αν οι υπεύθυνοι θεώρησαν πως το συγκεκριμένο πλάνο δε λειτουργούσε όσο καλά επιθυμούσαν ή αν αποφάσισαν να τραβήξουν ένα νέο δρόμο (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δύο δρόμους), προκειμένου να επικεντρωθούν ξεχωριστά στα πλεονεκτήματα του κάθε brand, αλλά οι επόμενες κινήσεις στον τομέα του μάρκετινγκ θα αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.