Νέος CEO για την στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ανακοίνωσε το όνομα του νέου της CEO. Πρόκειται για τον Dominik Beier, πρώην επικεφαλής του τομέα διαφήμισης και χορηγιών της Spoartradar, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Werner Becher. Ο Beier, μάλιστα, αποτελεί τον νεότερο CEO στην ιστορία της Interwetten, αφού είναι μόλις 27 ετών!

Θυμίζουμε ότι ο πρώην CEO της εταιρείας στοιχημάτων, ο Werner Becher, ανακοίνωσε πριν ένα μήνα την αποχώρησή του από τη θέση του, μετά από εφτά χρόνια στην υπηρεσία της Interwetten. Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι δεν έχασαν καθόλου χρόνου και βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Beier.

 

Ο νεότερος CEO στην ιστορία της Interwetten

Ο Dominik Beier είναι μόλις 27 ετών, αλλά έχει ήδη καταφέρει να αναδειχθεί στον χώρο των επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του επικεφαλής του τομέα διαφήμισης και χορηγιών της Sportradar, της κορυφαίας εταιρίας δεδομένων στο αθλητικό στοίχημα. Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε ότι οι εμπειρίες του στη συγκεκριμένη θέση τον βοήθησαν πολύ στο να καταφέρει να εξασφαλίσει τη νέα θέση ως CEO της Interwetten και πως θα φροντίσει να πετύχει ακόμη περισσότερα στο τιμόνι της στοιχηματικής εταιρίας.

Το νέο CEO, μάλιστα, καλωσόρισε και ο Wolfgang Fabian, ιδρυτής και κύριο μέτοχος της Interwetten, ο οποίος δήλωσε: “Παρατηρώ την καριέρα του εδώ και αρκετό καιρό και είμαι ενθουσιασμένος, αλλά και πεισμένος για τις μοναδικές ικανότητές τους. Θα χτίσει πάνω στα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα των τελευταίων ετών και θα δημιουργήσει μια ακόμη πιο επιτυχημένη εταιρία, η οποία είναι ήδη γνωστή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της, κάνοντας σημαντικά βήματα προς τη στρατηγική αναδιάρθρωση της Interwetten”.

Προς το παρόν, τέλος, δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ο νέος CEO. Η Interwetten, όμως, έχει επιβεβαιώσει ότι ο πρώην CEO της θα παραμείνει στο τιμόνι της, προκειμένου να επιβλέψει το ντεμπούτο της εταιρείας στην στοιχηματική αγορά της Σουηδίας, από την 1η Ιανουαρίου 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.