Τρία νέα στελέχη προσέλαβε η στοιχηματική εταιρία William Hill

Τρία νέα στελέχη θα ενισχύσουν τις επιχειρήσεις της William Hill, σε τοπικό, αλλά και διεθνές επίπεδο. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας ανακοίνωσαν δύο νέες προσλήψεις, στον τομέα της διαχείρισης, της στρατηγικής και του μάρκετινγκ, και πλέον η ομάδα στελεχών της εμφανίζεται ισχυρότερη και έτοιμη να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις που έχει φέρει η επέκταση της εταιρείας στην αμερικανική αγορά, αλλά και η ενίσχυση της θέσης της στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η William Hill ανακοίνωσε τις εξής προσλήψεις: τον Phil Walker, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του online τομέα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, την Charlotte Emery, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της διευθύντριας του διεθνούς τομέα μάρκετινγκ, και την Paola Zekkou, η οποία αναλαμβάνει τη θέση διευθύντριας στρατηγικής και σχεδιασμού.

 

Ο νέος διευθυντής online τομέα της William Hill

Ο Phil Walker αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του online τομέα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο πρώην διευθυντής, Grant Williams. Ο Walker θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις αρχές του 2019 και θα είναι υπεύθυνος και για την ενσωμάτωση του νέου αποκτήματος της William Hill, του online καζίνο του Mr. Green, στις επιχειρήσεις της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Οι δύο χώρες, άλλωστε, συνεχίζουν να αποτελούν τις επικερδέστερες αγορές για τη William Hill.

Ο Phil Walker, τέλος, έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα του online στοιχήματος, αφού έχει διατελέσει διευθυντής του τομέα Sports Brands στην στοιχηματική εταιρία Ladbrokes Coral. Έως ότου αποχωρήσει για να εργαστεί για τη William Hill, τέλος, θα συνεχίσει να εργάζεται ως COO για το Χρηματιστήριο του Γιβραλτάρ.

 

Η νέα διευθύντρια διεθνούς μάρκετινγκ

Από την άλλη, τα καθήκοντα της Charlotte Emery έχουν περισσότερο διεθνή χαρακτήρα. Η Emery θα αναλάβει την προώθηση της William Hill σε διεθνές επίπεδο και θα προσπαθήσει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη διεθνή εικόνα της. Η νέα διευθύντρια, τέλος, εργαζόταν έως πρόσφατα στην καπνοβιομηχανία British American Tobacco, ως διευθύντρια του brand.

 

Η νέα διευθύντρια στρατηγικής και σχεδιασμού

Η τελευταία πρόσληψη της William Hill αφορά στην Paola Zekkoy, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της διευθύντριας στρατηγικής και σχεδιασμού. Ανάμεσα στα καθήκοντά της βρίσκεται και η αναδιάρθρωση του τομέα τεχνολογίας της William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.