Επιστροφή του John Boyle στο τιμόνι της Boylesports

Ο John Boyle, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Irish Independent πως είναι έτοιμος να επανέλθει στην καρέκλα του προέδρου, αρκεί να βρεθεί ένας ικανός CEO που θα αναλάβει την τρέχουσα θέση του και τις επιχειρήσεις της εταιρείας του online στοιχήματος.

 

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη, ο Boyle δήλωσε πως επόμενο βήμα για την εταιρεία είναι η επέκταση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως αυτό ενδεχομένως θα γίνει μέσω της απόκτησης μιας μικρότερης εταιρείας που ήδη δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πως έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτησή της.

H Boylesports μπορεί να είναι ιρλανδικής καταγωγής και να δίνει μεγαλύτερη σημασία στα αγαπημένα αθλήματα των Ιρλανδών (ποδόσφαιρο,ιπποδρομίες) άλλα αυτό δεν την κάνει να μειονεκτεί  σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων γιατί προσφέρει στοιχήματα σε πάνω από 20 αθλήματα αλλά και ειδικά(διαγωνισμούς.σόου,και άλλα πολλά).



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.