Νέος CEO για τη Betfred

H BetFred ανέθεσε την εδώ και δύο χρόνια άδεια καρέκλα του CEO στον John Haddock, ο οποίος διατελούσε μέχρι πρότινος διευθυντής της εταιρείας του online στοιχήματος. Η επαναφορά της θέσης του CEO μετά από δύο χρόνια (τελευταίος CEO της Betfred ήταν ο Trevor Beaumont) ήρθε ως λύση, μετά την αναδιοργάνωση του τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ της εταιρείας, και επιλέχθηκε ο έμπειρος Haddock. Ο Haddock βρίσκεται 30 χρόνια στη Betfred και αποτελεί ένα από τα στελέχη εκείνα που ευθύνονται περισσότερο για την εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας, όχι μόνο στον ψηφιακό τομέα, αλλά και σε αυτόν της λιανικής.

H BetFred είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων και δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο της ως ''ο βασιλιάς του Μπόνους''.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.