Αποχωρούν δύο στελέχη της BetFred

Δύο στελέχη της έχασε η BetFred αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Chris Sheffield και Adele Lawton αποχώρησαν από την στοιχηματική εταιρεία. Ο Sheffield διετέλεσε διευθυντής του ψηφιακού τμήματος τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ η Lawton ήταν επικεφαλής του τμήματος online μάρκετινγκ, για τους τελευταίους έξι μήνες, προερχόμενη από την Playtech.

 

Η BetFred και τα δύο στελέχη δεν ανακοίνωσαν επίσημα τους λόγους αποχώρησής τους ή τα άτομα που θα τους αντικαταστήσουν. Ωστόσο, η εταιρεία του online στοιχήματος ανέθεσε ήδη σε εταιρεία αναζήτησης ανθρώπινου δυναμικού να στρατολογήσει τους αντικαταστάτες τους και ταυτόχρονα ξεκίνησε την αναδιάρθρωση του τμήματος online μάρκετινγκ.

Η BetFred είναι η πρώτη από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσέφερε ειδικές αγορές στο στοίχημα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.