Αποχωρεί ένας από τους διευθυντές της Ladbrokes Coral

Ο Carl Leaver, ένας από τους διευθυντές της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Coral, ανακοίνωσε την αποχώρηση από τη θέση του, μετά το πέρας του ενός συμφωνημένου έτους της θητείας του στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Carl Leaver αποτέλεσε ένα από τα στελέχη εκείνα της εταιρείας Coral που επέβλεψε τη διαδικασία συγχώνευσής της με τη Ladbrokes και, εφόσον αυτή ολοκληρώθηκε, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τη θέση του. Η θητεία του, άλλωστε έληξε και επίσημα στις 31 Οκτωβρίου του 2017.

 

Ευχές για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του

Ο John Kelly, πρόεδρος της Ladbrokes Coral δήλωσε σχετικά: “Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου έξι ετών, ο Carl υπήρξε επικεφαλής μιας σημαντικής περιόδου για την Gala Coral, ολοκληρώνοντας τη συμφωνία με τη Ladbrokes, προκειμένου να δημιουργηθεί η Ladrokes Coral. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω προσωπικά που συμφώνησε να παραμείνει στη συγχωνευμένη εταιρεία για το προσυμφωνημένο διάστημα του ενός έτους. Σε συνεργασία με την ομάδα στελεχών, οι ηγετικές του ικανότητες ήταν καθοριστικής αξίας και βοήθησαν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχαν σχεδιαστεί. Αφήνει πίσω του μια επιχείρηση που διαθέτει μια ισχυρή θέση για το μέλλον και του ευχόμαστε καλή τύχη”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.