Αλλαγές στη δομή του ΔΣ της bwin.party

Μια σειρά αλλαγών στη δομή του διοικητικού συμβουλίου της στοιχηματικής εταιρίας bwin.party θα φέρει η τελευταία αξιολόγηση των μελών του, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία Lintstock Limited. Σκοπός των αλλαγών αυτών είναι η βέλτιστη χρήση των ικανοτήτων κάθε μέλους, με απώτερο στόχο την αύξηση της αποδοτικότητάς του.

 

Τα στελέχη της εταιρείας, λοιπόν, κλήθηκαν να απαντήσουν σε κάποια ερωτηματολόγια, ενώ ακολούθησαν προσωπικές συνεντεύξεις με μια επιτροπή, στην οποία επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος του ΔΣ, Philip Yea. Παράλληλα, ο Yea συναντήθηκε και με μετόχους της εταιρείας, ζητώντας την άποψή τους για το μέλλον. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν ανακοινωθεί οι ανακατατάξεις που προέρχονται από την αξιολόγηση. Η αρμόδια επιτροπή, πάντως, πρότεινε την ενίσχυση του ΔΣ με τρεις νέους ανεξάρτητους διευθυντές.

Η Bwin ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν καζίνο,πόκερ αλλά και ενότητα mini games για τα μέλη τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.