Ο Sven Ivo Brinck νέος CEO της MyBet

Μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για την παραίτηση του Mathias Dahms από τη θέση του CEO, η στοιχηματική εταιρία MyBet ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Sven Ivo Brinck, πρώην διευθυντή της ιστοσελίδας online λοταριών Tipp24.

 

Ο Brinck εργαζόταν στην Tipp24 για περισσότερο από μια δεκαετία (από το 2004 έως και τον περασμένο Μάρτιο) και πλέον βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της MyBet, έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως online και live καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα τυχερά παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.