Οι διοικητικές αλλαγές στη BetFair

Πρόσφατα, η εταιρία στοιχήματος BetFair προχώρησε σε μια σειρά διοικητικών αλλαγών, οι οποίες αλλάζουν τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της, αλλά και των διάφορων επιτροπών που διατηρεί.

 

Η σημαντικότερη από αυτές τις αλλαγές αφορά στην τοποθέτηση του Peter Rigby στη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή. Ο Rigby έχει διατελέσει CEO στην εκδοτική εταιρεία Informa, από το 1988 έως και την αποχώρησή του, στα τέλη του 2013. Θα αναλάβει το νέο του ρόλο και επίσημα, την 1η Απριλίου 2014.

 

Παράλληλα με την πρόσληψη του Rigby, η BetFair ανακοίνωσε πως δύο από τους υπάρχοντες μη εκτελεστικούς διευθυντές της, οι Mike McTighe και Fru Hazlitt, θα αποχωρήσουν την 31η Μαρτίου. Ο πρώτος βρίσκεται σε διευθυντική θέση από το 2008, ενώ έχει διατελέσει και ανεξάρτητος διευθυντής, καθώς και πρόεδρος της επιτροπής αποδοχών. Αντίστοιχα, ο δεύτερος ανέλαβε το 2005 τη θέση του διευθυντή του online ανταλλακτηρίου της BetFair και αναρριχήθηκε στη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή το 2008. Παράλληλα, έχει διατελέσει πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, καθώς και μέλος των επιτροπών δημοσιονομικού ελέγχου και ανώτατων στελεχών.

 

Αποτέλεσμα των παραπάνω αλλαγών είναι και ο διορισμός του Ian Dyson, μέλους του διοικητικού συμβουλίου από το 2010, στη θέση του επικεφαλής ανεξάρτητου διευθυντή και σε αυτή του μέλους της επιτροπής ανώτατων στελεχών. Στην ίδια λογική κάλυψης των κενών που δημιουργούνται από τις παραπάνω μεταθέσεις, ο Leo Quinn, ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου, θα αναλάβει την προεδρία της επιτροπής αποδοχών και θα γίνει μέλος της επιτροπής ανώτατων στελεχών.

 

Τέλος, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BetFair, Gerald Corbett, θα αντικαταστήσει τον Hazlitt, ως πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ενώ και ο Peter Jackson ανήκει πλέον στα μέλη της επιτροπής αποδοχών.

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις υπηρεσίες της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.