Ο Ken Robertson νέος διευθυντής διαφημιστικού της Paddy Power Betfair

Οι στοιχηματικές εταιρίες Paddy Power BetFair ανακοίνωσαν την προαγωγή του Ken Robertson στη θέση του διευθυντή του διαφημιστικού τομέα. Από τη νέα θέση του, ο Robertson θα είναι πλέον υπεύθυνος για κάθε τομέα της διαφήμισης, στις αγορές της Ευρώπης που δραστηριοποιείται η εταιρική οντότητα που προέκυψε από τη συγχώνευση της Paddy Power με τη BetFair.

 

Ο Ken Robertson εργάζεται στην Paddy Power εδώ και 16 χρόνια και έχει τεράστια εμπειρία στο εσωτερικό της εταιρείας. Για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, άφησε πίσω του τη θέση του επικεφαλής του brand engagement. Ως διευθυντής διαφημιστικού, τέλος, θα ηγείται μιας ομάδας 50 ειδικών στον τομέα της διαφήμισης και θα είναι υπεύθυνος για κάθε διαδικασία – από τη σύλληψη μιας νέας ιδέας έως την υλοποίησή της.

 

Η συγκεκριμένη προαγωγή, τέλος, ήρθε ως αποτέλεσμα των αλλαγών που προκάλεσε η αποχώρηση του επικεφαλής του μάρκετινγκ της Paddy Power BetFair, Gab Thompson. Θυμίζουμε πως ο Thompson αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Jonathan Devitt.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.