Νέος επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας για τη Skybet

Η στοιχηματική εταιρία Skybet προσέλαβε τον Adam Smith, για τη θέση του επικεφαλής εταιρικής της επικοινωνίας. O Smith εργαζόταν έως σήμερα στην ανταγωνίστρια Paddy Power, ως επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων, ενώ έχει σημαντική εμπειρία και στον τομέα της πολιτικής, στον οποίο εργαζόταν επί περισσότερα από 10 χρόνια – έχει διατελέσει, μάλιστα, σύμβουλος του βρετανικού υπουργείου Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού.

 

Ο νέος ρόλος του Smith απαιτεί να είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της Skybet με πολιτικούς, νομοθέτες και τα ΜΜΕ. Θα εργάζεται κάτω από την επίβλεψη του Rob Painter, διευθυντή μάρκετινγκ της Skybet και θα συνεργάζεται κατά καιρούς με τον CEO της εταιρείας, Richard Flint, και τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη.

 

Το νέο πόστο του Smith όμως, θα πρέπει να τον περιμένει έως τον επόμενο μήνα, καθώς ο νέος επικεφαλής εταιρικών σχέσεων εργάζεται ακόμη στην Paddy Power. Η μετάβασή του από το ένα πόστο στο άλλο (και από τη μια ανταγωνίστρια εταιρεία στην άλλη) θα ολοκληρωθεί στις αρχές του Ιουλίου.

 

Ο νέος προϊστάμενος του Smith, τέλος, ο Rob Painter, δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξή μας είναι ραγδαία και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι άλλοι την εταιρεία μας αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την επιτυχία της δουλειάς μας. Επομένως, είμαστε καταχαρούμενοι που ο Adam θα συνεργαστεί μαζί μας, για να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε στον τομέα αυτό. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω στην ομάδα μας».



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.