Αποχώρησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Stan James

Ο Rory Jiwani, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Stan James, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία του online στοιχήματος, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί σε προσωπικά του projects. Ο Giwani ανακοίνωσε την αποχώρησή του, μετά από τρία χρόνια στην κορυφή του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Stan James και λίγο μετά την ανακοίνωση για το επαναλανσάρισμα της ιστοσελίδας του online στοιχήματος.

 

Σύμφωνα με τη Stan James, πάντως, ο πρώην υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων θα παραμείνει σε συμβουλευτικό ρόλο, έως ότου πραγματοποιηθεί ομαλά η μετάβαση στα νέα δεδομένα. Όπως ανακοίνωσαν, άλλωστε, οι υπεύθυνοι, δε βιάζονται να τον αντικαταστήσουν.

Η Stan James έιναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο με έτος ιδρύσεως το 1973,η γκάμα της σε παιχνίδια,στοιχήματα και αγορές στοιχημάτων είναι τεράστια ενώ στην Ελλάδα εκτός από στοιχήματα στην Super League παρέχει και στην Football League.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stanjames και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stanjames ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.