Νέα στελέχη μάρκετινγκ στη BetVictor

Η BetVictor ανακοίνωσε την πρόσληψη του Lars Fulle και την ανάληψη καθηκόντων του στη θέση του επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της στοιχηματικής εταιρείας. Ο Fulle προέρχεται από τη Lottoland, όπου κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου του τομέα του online μάρκετινγκ.

 

Παράλληλα, η BetVictor ανακοίνωσε μία ακόμη πρόσληψη: αυτή της Marla Wisniewska, στη θέση της διευθύντριας του digital μάρκετινγκ. Η Wisniewska προέρχεται από την εταιρεία online γνωριμιών eHarmony.

 

Οι δύο νέες προσθήκες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον τομέα μάρκετινγκ της BetVictor. Ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, Andreas Meinrad, άλλωστε, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε χαρούμενοι με τις νέες προσλήψεις και με την αναδιάρθρωση της ομάδας μας. Ο στόχος μας ήταν να έχουμε πάντα την ομάδα μας έτοιμη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα νέα καλοκαιρινά projects μας. Και ο Lars και η Marla έχουν τις απαραίτητες ικανότητες και την εμπειρία που χρειάζεται, προκειμένου να ενισχύσουν την υπάρχουσα ομάδα μάρκετινγκ, και ήδη έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους”.

 

Η BetVictor είναι από τις πρώτες στοιχηματικές εταιρίες που έκαναν κίνηση για online στοίχημα,σήμερα λειτουργεί σε 160 χώρες χωρίς η Ελλάδα να συγκαταλέγεται σε αυτές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.