Νέα διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων για την εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment

Η εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε πως προσέλαβε την Fiona Thorne για τη θέση της διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων. Η Fiorne έχει τεράστια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών, αφού έχει εργαστεί στο παρελθόν και στην ανταγωνίστρια Gala Coral.

Τα νέα καθήκοντα της διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων, μάλιστα, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, αν λάβουμε υπόψη ότι η Flutter Entertainment ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συμφωνία συγχώνευσης με την εταιρεία Stars Group. Η συγκεκριμένη εξέλιξη (αν εγκριθεί από τις αρμόδιες Αρχές) θα φέρει τεράστιες ευθύνες στους ώμους της Thorne.

 

Η προϋπηρεσία της Fiona Thorne

Η Fiona Thorne έχει τεράστια εμπειρία, όχι μόνο στον τομέα Εταιρικών Υποθέσεων, αλλά και σε αυτόν τον τυχερών παιχνιδιών. Μεταξύ άλλων, άλλωστε, έχει εργαστεί (στην ίδια θέση) στην Gala Coral, τη διετία 2014-2016, πριν τη συγχώνευσή της με τη Ladbrokes. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με την εταιρεία The Senet Group, η οποία έχει αναλάβει το ρόλο εποπτείας της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Τα σημαντικά καθήκοντα της νέας διευθύντριας

Μόλις αναλάβει τη θέση της, ως διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Flutter Entertainment, η Thorne θα περιμένει το πράσινο φως από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία συγχώνευσης με την εταιρεία Stars Group. Οι δύο εταιρείες έχουν συμφωνήσει και περιμένουν την έγκριση από τις αρμόδιες Επιτροπές Ανταγωνισμού. Μόλις αυτή έρθει, η Thorne θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των διαδικασιών της συγχώνευσης – ένα δύσκολο έργο, δεδομένου ότι και οι δύο εταιρείες είναι τεράστιες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.