Υπερασπίζεται την πολιτική της για την αποχώρηση του CEO η Paddy Power BetFair

Πριν μερικές ημέρες, η ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του CEO της, Breon Corcoran – ή για να είμαστε πιο ακριβείς, αναγκάστηκε να την ανακοινώσει. Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία ξεκίνησε την αναζήτηση του νέου επικεφαλής, χωρίς να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες. Ωστόσο, ένα δημοσίευμα των Financial Times αποκάλυψε την αντικατάσταση του Corcoran και κριτίκαρε έντονα την εταιρεία για τη μυστικοπαθή στάση της, ειδικά δεδομένου του ότι πρόκειται για μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.

 

Η κριτική απέναντι στην Paddy Power BetFair

Το εν λόγω δημοσίευμα ακολούθησε ένα προγενέστερο (του Sky News) που ανέφερε πως η Paddy Power BetFair είχε θέσει σε ισχύ τα σχέδιά της για την αντικατάσταση του πρώην CEO της και είχε αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία την αναζήτηση του αντικαταστάτη, χωρίς να προχωρήσει πρώτα σε επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι τέτοιο, βέβαια, αποτελεί κατηγορία για μια εταιρεία που βρίσκεται στο Χρηματιστήριο, αφού είναι υποχρεωμένη (σύμφωνα και με τους νόμους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου) να ενημερώνει μετόχους και κοινό για τόσο σημαντικές εξελίξεις.

Σε αυτή την πτυχή οφείλεται και η κριτική στάση που κρατούν οι Financial Times απέναντι στην στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair.

 

Η απάντηση της Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair, από την πλευρά της ανέφερε πως αναγκάστηκε τελικά να ανακοινώσει την αντικατάσταση του Breon Corcoran και τα σχέδιά της για το μέλλον, εξαιτίας του δημοσιεύματος των Financial Times. Παράλληλα, τονίζει πως οι δράσεις της για το σχετικό θέμα είναι σύννομες και δεν παραβιάζουν τον κώδικα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε πως ο Corcoran είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Paddy Power BetFair ήδη από το τέλος του 2016, μετά το πέρας των διαδικασιών συγχώνευσης. Τέλος, η στοιχηματική εταιρεία ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΔΣ της, Gary McCann θα ηγηθεί της διαδικασίας αναζήτησης διαδόχου του CEO.

Ο Breon Corcoran είχε αναδειχτεί και επιχειρηματίας της χρονιάς για το 2015.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.