Νέος τομέας συμπερίληψης και ποικιλομορφίας στην εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment

H εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, των στοιχηματικών ιστοσελίδων Paddy Power και BetFair) ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τομέα στην εταιρική δομή της, αλλά και τον πρώτο επικεφαλής του. Πρόκειται για τον τομέα συμπερίληψης και ποικιλομορφίας (inclusion & diversity), επικεφαλής του οποίου είναι ο Greg McCaw.

Σκοπός του νέου τομέα είναι να εκπαιδευτούν όλα τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Flutter στους τομείς της συμπερίληψης και της ποικιλομορφίας, αλλά και να δημιουργηθούν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης για κάθε υπάλληλο, ανεξάρτητα από τις διαφορές του με τους υπόλοιπους. Ο συγκεκριμένος τομέας θα υπάγεται στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων της Flutter Entertainment, αλλά η δικαιοδοσία του θα επεκτείνεται σε ολόκληρη την εταιρική δομή.

 

Ο νέος τομέας λειτουργίας της Flutter Entertainment

O επικεφαλής του νέου τομέα συμπερίληψης και ποικιλομορφίας, Greg McCaw, θα λογοδοτεί στην CPO της Flutter, Caroline Ross, και σκοπός του θα είναι να αναπτύξει και να εκτελέσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική λειτουργίας της εταιρείας. Ο McCaw θα συνεργάζεται με το ΔΣ και το τμήμα ανθρωπίνων πόρων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για όλους τους συναδέλφους του. Παράλληλα, θα ηγηθεί της νέας επιτροπής συμπερίληψης και ποικιλομορφίας, η οποία θα αναλάβει να παρακολουθεί την πρόοδο του συγκεκριμένου τομέα.

Η Flutter Entertainment, τέλος, ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της ότι ο McCaw είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε, αποτέλεσε τον επικεφαλής του τομέα συμπερίληψης στη θυγατρική της Flutter, Sky Betting & Gaming, και δημιούργησε μια παρόμοια στρατηγική (σε μικρότερο εύρος), η οποία κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικά θετικές κριτικές. Παράλληλα, έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα των ανθρωπίνων πόρων, ενώ έχει συνεργαστεί και με μια σειρά φορέων της LGBT κοινότητας, για φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.