Αποχώρησε ο διευθυντής του νομικού τομέα της BetFair

Αποχώρησε από τη θέση του ο διευθυντής του νομικού τμήματος της Betfair, Justin Hubble, μετά από μια ολόκληρη δεκαετία στην στοιχηματική εταιρεία. Ο Hubble ξεκίνησε να εργάζεται στη BetFair το 2003 και η καριέρα του εκεί ήταν παράλληλη με αυτή του προκατόχου του στη συγκεκριμένη θέση, του Martin Cruddace. Το τελευταίο επιβεβαιώνεται από το ότι η αποχώρηση του Hubble ήρθε μερικούς μήνες μετά την παραίτηση του Cruddace από τη θέση του γενικού γραμματέα της BetFair.

 

Οι φήμες θέλουν τον Hubble να συζητά με μια άλλη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών.

Μπορεί η Betfair να είναι μία από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων αλλά στην Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας,τουλάχιστον προς το παρόν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.