Ο CEO της FanDuel στο τιμόνι της Paddy Power BetFair US

Η Paddy Power BetFair δεν έχασε καθόλου χρόνο, μόλις ανακοινώθηκε η νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ και απέκτησε μέσω του αμερικανικού τμήματός της, της Paddy Power BetFair US, την εταιρεία FanDuel, η οποία ειδικεύεται στα fantasy sports. Οι δύο εταιρείες θα συγχωνευθούν σύντομα και θα αποτελέσουν την νεότευκτη FanDuel Group, η οποία θα αποτελείται από τις επιχειρήσεις της FanDuel, το online καζίνο BetFair στο New Jersey και το στοιχηματικό site ιπποδρομιών TVG.

Η επίσημη ανακοίνωση, βέβαια, δεν έχει έρθει, αλλά αναμένεται σύντομα. Και μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018 αναμένεται και η ολοκλήρωση της δημιουργίας της νέας εταιρείας. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι θα ανακοινώσουν σύντομα και την ομάδα στελεχών της νέας εταιρείας, μεταξύ των οποίων και τον νέο CEO.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το ενημερωτικό site EGR, όμως, ο CEO έχει ήδη επιλεγεί και πρόκειται για τον επικεφαλής της FanDuel, Matt King.

 

Ο νέος CEO της FanDuel Group

O Matt King κατάφερε σύντομα να αναρριχηθεί στην κορυφαία θέση της εταιρείας FanDuel και, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες του EGR, σύντομα θα είναι ο CEO μιας από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στις ΗΠΑ. Ο King θα ηγηθεί του νέου επιχειρησιακού σχήματος και θα είναι υπεύθυνος για το σύνολο των υπηρεσιών που θα προσφέρει η FanDuel Group.

Βέβαια, η ανάδειξή του σε CEO της νέας εταιρείας δημιουργεί ερωτηματικά για τον τωρινό CEO της Paddy Power BetFair US, Kip Levin. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Levin θα αναλάβει τη θέση του COO της νέας εταιρείας και θα συνεργάζεται στενά με τον Matt King.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.