Ανέλαβε στη Ladbrokes ο Kristof Fahy

Ο Kristof Fahy, πρώην επικεφαλής του μάρκετινγκ στη στοιχηματική εταιρία William Hill, ανέλαβε επίσημα τα νέα του καθήκοντα ως επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ στη Ladbrokes. Η πρόσληψη του Fahy είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον θα αναλάβει το σύνολο των προσπαθειών και στρατηγικών μάρκετινγκ της εταιρείας του στοιχήματος, στον τομέα του διαδικτύου και των καταστημάτων λιανικής.

 

Ο νέος επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ εργαζόταν, πριν αναλάβει στην Ladbrokes, στον εκδοτικό όμιλο Telegraph Media Group, όπου κατείχε την ίδια θέση. Προηγουμένως, μάλιστα, εργαζόταν από το ίδιο πόστο και στη William Hill, γεγονός που σημαίνει πως έχει αρκετή εμπειρία και στον τομέα του στοιχήματος.

 

Ο Kristof Fahy, τέλος, δήλωσε, σχετικά με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: “Η Ladbrokes είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό όνομα στο χώρο και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην περαιτέρω ενίσχυση του ονόματος, μέσω του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και των χορηγιών”.

 

Ο Jim Mullen, CEO της Ladbrokes, υποδέχθηκε με τη σειρά του τον Fahy, συμπληρώνοντας: “Τα προϊόντα μας είναι, αν όχι καλύτερα, τουλάχιστον το ίδιο καλά με αυτά των κορυφαίων του ανταγωνισμού και πρέπει να αυξήσουμε τους πελάτες μας. Ο Kristof έχει εξαιρετικές περγαμηνές στον τομέα του και την τεχνογνωσία να κάνει το όνομα της Ladbrokes να φαίνεται συχνότερα και σε περισσότερα μέρη”.

H Ladbrokes είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.