Εγκρίθηκε η συγχώνευση Ladbrokes και Coral

Τα σχέδια των Ladbrokes και Coral για τη μεταξύ τους συγχώνευση εγκρίθηκαν τελικά από τις αρμόδιες Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου (τη CMA, Επιτροπή Ανταγωνισμού και Αγορών) και πλέον οι δύο στοιχηματικές εταιρίες βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δημιουργήσουν έναν ακόμη κολοσσό του στοιχήματος.

 

Οι διεργασίες για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών του στοιχήματος ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2015 και χρειάστηκαν 18 μήνες, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία. Πλέον, όμως δε βρίσκεται τίποτε μπροστά στη συγχώνευση, καθώς οι αρμόδιες Αρχές αποφάσισαν πως μπορεί να προχωρήσει κανονικά. Άλλωστε, το τελευταίο εμπόδιο για την έγκριση της συγχώνευσης, η πώληση καταστημάτων των δύο εταιρειών, ολοκληρώθηκε (για την ιστορία, 322 καταστήματα απέκτησε η BetFred και 37 η Stan James).

 

Το μόνο που μένει πλέον είναι να ολοκληρωθούν οι διεργασίες της συγχώνευσης των δύο εταιρειών και η ανακοίνωση των υπευθύνων σχετικά με τη φύση της νέας επιχειρηματικής οντότητας και της παρουσίας της στο χρηματιστήριο. Όσον αφορά στην διάρθρωσή της, γνωρίζουμε πως ο Jim Mullen, CEO της Ladbrokes, θα παραμείνει επικεφαλής, όσο ο CEO της Coral, Carl Leaver, θα αναλάβει τη θέση του Εκτελεστικού Βοηθού Διευθυντή, για τους επόμενους 12 μήνες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.