Βρέθηκε νέος CFO για την στοιχηματική εταιρία William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό σε αναζήτηση νέου CFO, καθώς η σημερινή επικεφαλής του οικονομικού τομέα της εταιρίας, Ruth Prior, ανακοίνωσε πρόσφατα την αναχώρησή της. Ο νέος CFO της William Hill θα είναι ο Adrian Marsh, αλλά προς το παρόν η William Hill δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για την πρόσληψη και την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, δεσμεύθηκαν ότι θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του CEO και η συμπερίληψή του στο ΔΣ της εταιρίας, σε επόμενο δελτίο Τύπου που θα δημοσιεύσουν.

 

Ο νέος CFO της William Hill

Ο Adrian Marsh έχει μεγάλη εμπειρία στον οικονομικό τομέα, αφού προέρχεται από αντίστοιχη θέση στην εταιρεία διεθνών μεταφορών DS Smith. Ο Marsh δούλεψε για εφτά χρόνια ως CFO της DS Smith και τη βοήθησε στη μετακίνησή της από τον χρηματιστηριακό δείκτη FTSE 250 στον δείκτη FTSE 100. Επιπλέον, εξακολουθεί να εργάζεται ως μη εκτελεστικός διευθυντής στην εταιρία ενέργειας John Wood Group. Τέλος, ο νέος CFO της William Hill έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες όπως οι Tesco, AstraZeneca και Pilkington.

 

“Μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα της William Hill

Την πρόσληψη του νέου CFO σχολίασε με δηλώσεις του ο CEO της William Hill, Ulrik Bengtsson: “Είναι χαρά μου να καλωσορίζω τον Adrian στο ΔΣ. Έχει αποδείξει τις ικανότητές του ως CFO σε προηγούμενες επιχειρήσεις και θα είναι σε θέση να συμβάλλει καθοριστικά στη χάραξη και την υλοποίηση της στρατηγικής της William Hill. Είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα της William Hill”.

Από την πλευρά του, ο Adrian Marsh δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας της William Hill σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της εταιρείας και ανυπομονώ να στηρίξω τα σχέδια ανάπτυξης του Ulrik και του υπόλοιπου ΔΣ”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.