Την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο CEO της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten

Ο Werner Becher, CEO της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα από τη θέση του, καθώς επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί σε κάτι διαφορετικό. Ο Becher έχει υπηρετήσει την Interwetten από τη θέση του CEO εδώ και αρκετά χρόνια και, όπως δήλωσε ο ίδιος στους υπαλλήλους της στοιχηματικής εταιρίας, έχει έρθει η ώρα για μια αλλαγή.

Προς το παρόν, πάντως, η Interwetten δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της για την αντικατάσταση του CEO της.

 

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για την κορυφή της Interwetten

Ο Werner Becher βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής της εταιρείας στοιχήματος Interwetten από το 2011 και έχει καταφέρει να τη βοηθήσει στην πορεία της προς την ανάπτυξη και την κυριαρχία σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές στοιχήματος. Παράλληλα, έχει αποτελέσει έναν από τους πιο εκφραστικούς CEO στη βιομηχανία του στοιχήματος, σχολιάζοντας κατά καιρούς εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, έχει έρθει η ώρα για να κάνει κάτι καινούργιο. Ο Becher αποκάλυψε στους υπαλλήλους της Interwetten πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη θέση του έως το τέλος του χρόνου.

Η Interwetten, πάντως, δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν τις εξελίξεις και κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της στοιχηματικής εταιρίας. Ο αντικαταστάτης του Becher, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να βρεθεί άμεσα, αλλά τα υπόλοιπα στελέχη δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη αν η αναζήτηση του νέου CEO θα περιοριστεί στο εσωτερικό της εταιρείας ή θα επεκταθεί και έξω από αυτή.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.