Διοικητικές ανακατατάξεις στη Unibet

Η εταιρία στοιχήματος Unibet προχώρησε σε διοικητικές ανακατατάξεις, μετά την αποχώρηση του επικεφαλής της στον τομέα του πόκερ, Martin Stalros. Ο Stalros αποχώρησε από τη Unibet, αναλαμβάνοντας το ρόλο του COO της Relax Gaming, με αποτέλεσμα η θέση να μείνει προσωρινά ορφανή. Ωστόσο, στη θέση του Stalros ανέλαβε, για προσωρινό διάστημα, ο Andrew West, μέχρι πρότινος διευθυντής ανάπτυξης του τομέα.

 

Παράλληλα, η Unibet αναζητά τον μόνιμο αντικαταστάτη του Stalros. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι δεν έχουν προχωρήσει σε λεπτομέρειες, για το αν η αναζήτηση γίνεται εντός των τάξεων της Unibet ή εκτός της εταιρείας.

Η Unibet θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη με τεράστια γκάμα αθλημάτων ,αγορών και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.