Νέος brand manager στη Nordicbet

Η Nordicbet ανακοίνωσε την πρόσληψη του Magnus Linder, στη θέση του κεντρικού brand manager της στοιχηματικής εταιρείας. Πρόκειται για μια νέα θέση στην εταιρεία και σκοπός του Linder εφεξής θα είναι να ενδυναμώσει τη Nordicbet ως όνομα στο χώρο του online στοιχήματος, στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Φινλανδία.

 

Η εμπειρία του νέου brand manager της Nordicbet είναι εκτεταμένη. Ο Linder έχει εργαστεί εδώ και χρόνια στον τομέα του ποδοσφαίρου και του χόκεϊ, σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως το Round Gotland, το Swedish Open, το Champions League και το Europa League.

 

Η Nordicbet είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν με έδρα την Μάλτα από 2002.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.