Σε αναζήτηση νέου CFO η εταιρία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρία στοιχημάτων Kindred αναζητά τον αντικαταστάτη του Albin de Beauregard, CFO της εταιρίας, που ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την αποχώρησή του. Η εταιρία, που αποτελεί ιδιοκτήτρια κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Unibet, έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να έχει βρει τον αντικαταστάτη του de Beauregard, πριν αυτός αποχωρήσει επίσημα.

Προς το παρόν, πάντως, η αναζήτηση του αντικαταστάτη CFO δεν είναι επιτακτική, αφού ο Albin de Beauregard ξεκαθάρισε ως θα παραμείνει στη θέση του έως το 2020.

 

Αλλαγή φρουράς στην οικονομική διοίκηση της Kindred

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχημάτων έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Albin de Beauregard, προκειμένου η μετάβαση από τη μία διοίκηση στην άλλη να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν ομαλότερα. Ο σημερινός CFO θα αποχωρήσει από τη θέση του το πρώτο τρίμηνο του 2020, γεγονός που σημαίνει πως ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να βρεθεί έως τότε, αλλά και να εξοικειωθεί με τις νέες υποχρεώσεις του.

Εφόσον ο αντικαταστάτης βρεθεί πριν αποχωρήσει ο σημερινός CFO, ο Albin de Beauregard θα τον “εκπαιδεύσει”, ενώ την πρόθεσή του να βοηθήσει ανακοίνωσε και ο πρώην CFO της Kindred, Graham Stretch. 

Τις εξελίξεις στο διοικητικό προσωπικό της εταιρίας σχολίασε ο CEO της Kindred, Henrik Tjärnström: “Με λύπη μου ανακοινώνω ότι ο Albin με ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το ρόλο του ως CFO, με σκοπό να ακολουθήσει νέες προκλήσεις, εκτός της βιομηχανίας. Ο Albin αφήνει την Kindred σε μια ισχυρή θέση και με αρκετά πατήματα για μελλοντική ανάπτυξη, καθώς και μια ομάδα επαγγελματιών που μπορεί να καλύψει το κενό που αφήνει”.

Πολλοί, πάντως, συνδέουν την αποχώρηση του CFO της Kindred με τα πρόσφατα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα της Kindred. Η εταιρία ανακοίνωσε πριν ένα μήνα ότι τα κέρδη της για το τρίτο τρίμηνο παρουσίασαν μείωση 2%, σε σχέση με αντίστοιχα περσινά.

Τέλος να θυμίσουμε πως ο Albin de Beauregard ανέλαβε τη θέση του CFO τον Μάρτιο του 2016, ενώ εργάζεται στη Unibet από το 2011.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.