Νέες ανακατατάξεις στην ομάδα στελεχών της εταιρίας στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα των στελεχών της και ανακοίνωσε δύο νέες αλλαγές. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την προαγωγή του Robin Terrell στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου, καθώς και την πρόσληψη του Patrick Jonker στη θέση του διευθυντή του διεθνούς τομέα.

Οι δύο νέες αλλαγές αποτελούν τις νέες προσθήκες στο σχέδιο ανακατάταξης της ομάδας στελεχών της William Hill, η οποία πραγματοποιείται τους τελευταίους μήνες.

 

Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου

Ο Robin Terrell θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στις 4 Μαρτίου του 2019 και θα αντικαταστήσει τον τωρινό πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου, David Lowden, ο οποίος θα αποχωρήσει από το ΔΣ της William Hill. O Terell αποτελεί μέλος του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρίας από το 2016 και έχει εργαστεί στο παρελθόν κυρίως στον τομέα της διαφήμισης. Επιπλέον, αποτελεί μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου της William Hill από το 2017.

 

Ο νέος διευθυντής του διεθνούς τομέα

Στη θέση του διευθυντή του διεθνούς τομέα των επιχειρήσεών της, η στοιχηματική εταιρία William Hill εμπιστεύτηκε τον Patrick Jonker. Ο Jonker θα αναλάβει τα καθήκοντά τους επίσης τον Μάρτιο και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της στοιχηματικής ιστοσελίδας (και των υπολοίπων, όπως το online καζίνο) στις αγορές της Ευρώπης, ειδικά τώρα που η William Hill αποκτά ένα νέο πάτημα, μέσω της εξαγοράς του Mr. Green.

Ο Jonker έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα του online στοιχήματος, αφού έχει εργαστεί σε καίριες θέσεις, σε εταιρίες όπως η Betsson. O νέος διευθυντής θα εδρεύει στα γραφεία της William Hill στη Μάλτα και θα λογοδοτεί απευθείας στον chief digital officer της εταιρείας, Ulrik Bengtsson.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.