Συνεχίζονται οι εικασίες για την εξαγορά της στοιχηματικής εταιρείας Entain από την MGM

Πριν μερικές ημέρες, η αμερικανική ιδιοκτήτρια καζίνο MGM Resorts ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει με νέα πρόταση εξαγοράς της εταιρείας στοιχήματος Entain (ιδιοκτήτριας μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral), με σκοπό να βάλει τέλος στα σενάρια και τις εικασίες για τις επόμενες κινήσεις της. Ωστόσο, είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν σίγουρο το ενδεχόμενο η εταιρεία να επιστρέψει με νέα πρόταση και να προχωρήσει στην εξαγορά της Entain.

Θυμίζουμε ότι η MGM Resorts είχε πραγματοποιήσει αρχικά μια πρόταση εξαγοράς ύψους 10 δις ευρώ, την οποία, όμως, η Entain απέρριψε ως χαμηλή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, σημειώθηκαν αρκετές εξελίξεις, όπως η δήλωση της MGM ότι δεν ενδιαφέρεται πια για την εξαγορά, η αποχώρηση του CEO της Entain και η τεράστια μείωση της αξίας της εταιρείας στο χρηματιστήριο.

 

Οι νέες εικασίες για τη συμφωνία εξαγοράς

Παρά τις δηλώσεις των υπευθύνων της αμερικανικής εταιρείας, πάντως, είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι η εξαγορά της Entain από την MGM Resorts είναι αναπόφευκτη. Άλλωστε, παρά το αρχικό ναυάγιο της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά στην αμερικανική αγορά και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές. Παράλληλα, πολλοί κάνουν λόγο για συνέχιση των διαπραγματεύσεων πίσω από κλειστές πόρτες. Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει (αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί) ότι η MGM έχει ήδη επιστρέψει με δύο υψηλότερες προτάσεις εξαγοράς, οι οποίες δεν έχουν δημοσιευθεί.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια θέματα που θα πρέπει να λυθούν, προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία, όπως μια σειρά από αντικρουόμενα συμφέροντα στην αγορά της ΗΠΑ. Και, φυσικά, οι αμερικανικοί νόμοι απαγορεύουν στην MGM να επιστρέψει με νέα επίσημη πρόταση εξαγοράς μέσα στο ίδιο εξάμηνο.

Παρά τις δυσκολίες και τις αρχικές διαφωνίες, πάντως, πολλοί θεωρούν την εξαγορά της Entain από την MGM Resorts σχεδόν αναπόφευκτη και σίγουρη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.