Αποχωρεί ο CEO της ιδιοκτήτριας της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes

Ο CEO της Entain (πρώην GVC Holdings), ιδιοκτήτριας στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως οι Ladbrokes και Coral, ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την εταιρεία, καθώς έχει δεχθεί καλύτερη πρόταση από την πλατφόρμα αθλητικού live streaming Dazn. Ο Shay Segev ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει σύντομα από την Entain, κάτι που φέρνει την εταιρεία σε δύσκολη θέση, αφού μένει ακέφαλη, εν μέσω μάλιστα πιθανών διαπραγματεύσεων για την εξαγορά της από την αμερικανική MGM Resorts.

Η Entain, πάντως, έχει δηλώσει ότι περιμένει νέα και πιο συμφέρουσα πρόταση εξαγοράς από την MGM, ενώ παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Segev.

 

Χωρίς CEO η Entain

Ο Shay Segev εργάζεται περίπου 5 χρόνια στην Entain και αντικατέστησε τον προηγούμενο CEO, Kenny Alexander, μόλις τον Ιούλιο του 2020. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος, η πρόταση της Dazn ήταν πιο συμφέρουσα και του προσφέρει νέες προκλήσεις επαγγελματικής ανάπτυξης. Για αυτό το λόγο, αποφάσισε να αποχωρήσει, μόλις 6 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο τιμόνι της Entain.

Το ΔΣ της Entain, πάντως, ευχήθηκε τα καλύτερα στον πρώην CEO και ανακοίνωσε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες αντικατάστασής του. Παράλληλα, δήλωσαν ότι θα εξετάσουν με νέο μάτι πια τις προθέσεις της MGM Resorts να εξαγοράσουν την εταιρεία στοιχήματος.

Θυμίζουμε ότι η MGM προχώρησε πριν μερικές εβδομάδες σε πρόταση εξαγοράς της Entain, ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η Entain απέρριψε την πρόταση, αναφέροντας ότι η αξία της εταιρείας είναι σαφώς μεγαλύτερη. Από τότε, δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η MGM είχε δεσμευθεί να επιστρέψει με πιο συμφέρουσα προσφορά. Και είναι πολύ πιθανό πλέον η Entain να εξετάσει με νέο μάτι τη νέα προσφορά της MGM, τώρα που έχει αποχωρήσει ο CEO της.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη