Στα χέρια της GVC Holdings η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral

H GVC Holdings αποτελεί τη νέα κάτοχο του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Coral, μετά το κλείσιμο της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η GVC, στην οποία ανήκουν και άλλες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι Sportingbet και Bwin, θα αποκτήσει σύντομα το 53,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Ladbrokes Coral.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και μερικές εβδομάδες και πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν δεδομένη την εξαγορά της στοιχηματικής εταιρείας από την GVC. Οι προβλέψεις τους δικαιώθηκαν και πλέον η Ladbrokes Coral (η οποία υπήρξε το αποτέλεσμα συγχώνευσης των δύο εταιρειών) θα ανήκει στην πλειοψηφία της στην GVC.

 

Οι λεπτομέρειες της εξαγοράς

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές, η GVC Holdings συμφώνησε να αποκτήσει το 53,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Ladbrokes Coral έναντι του αρχικού ποσού των 5,35 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, παραμένει μια σημαντική εκκρεμότητα, η οποία θα κρίνει αν το ποσό θα αυξηθεί ή θα μειωθεί. Πρόκειται για την αξιολόγηση της στοιχηματικής αγοράς που πραγματοποιείται αυτή την εποχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία μεταξύ άλλων θα κρίνει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχήματος που βρίσκονται στα πρακτορεία των εταιρειών στοιχήματος. Τέτοιου είδους μηχανήματα διατηρεί στα πρακτορεία της και η Ladbrokes Coral, με αποτέλεσμα η τελική απόφαση να την επηρεάζει πολύ. Με άλλα λόγια, αν οι αρμόδιες Αρχές αποφασίσουν δραστική μείωση του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού, η αξία της Ladbrokes Coral θα επηρεαστεί αρνητικά.

 

Δηλώσεις για την εξαγορά της Ladbrokes Coral

Ο πρώτος που πραγματοποίησε επίσημες δηλώσεις για την εξαγορά της Ladbrokes Coral από την GVC Holdings ήταν ο CEO της δεύτερης, ο Kenneth Alexander. Ο Alexander δήλωσε ότι η συμφωνία δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές στις δύο εταιρείες. Αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Ladbrokes Coral, John Kelly, δήλωσε ότι η νέα σχέση της εταιρείας του με την GVC θα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών, θα ενισχύσει την online ανάπτυξη και θα φέρει τα προϊόντα της εταιρείας σε ένα νέο κοινό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.