Κερδοφόρο τρίτο τρίμηνο αναμένει Coral

Η στοιχηματική εταιρία Gala Coral ανακοίνωσε τις εκτιμήσεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2016, τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσει με την τρέχουσα μορφή της – η εταιρεία, άλλωστε, βρίσκεται εν μέσω συγχώνευσης με τη μέχρι πρότινος ανταγωνίστριά της, Ladbrokes.

 

Εκτιμώντας τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2016, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανέφεραν μεικτά έσοδα της τάξης των 313 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν κατά 10%, σε σχέση με αντίστοιχα του ίδιου διαστήματος του 2015.

 

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων της Coral παίζουν οι επιδόσεις των ιστοσελίδων της. Ειδικά αυτή του online στοιχήματος παρουσιάζει αύξηση στη βάση πελατών και στον αριθμό στοιχημάτων που τοποθετούνται – ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

 

Παρά τα σημαντικά έσοδά της, όμως, η Coral θα αναγκαστεί να ανακοινώσει και μεγάλη αύξηση των εξόδων της. Τα έκτακτα έξοδα, λόγω της συγχώνευσής της με τη Ladbrokes, ξεπερνούν σύμφωνα με την εταιρεία τα 30 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να μετριαστεί ο ενθουσιασμός για την αύξηση των κερδών της.

 

H Coral είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου, λειτουργεί με έδρα στην Μεγάλη Βρετανία και διαδικτυακά ξεκίνησε να λειτουργεί το 1997.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.