Σε νέα χέρια η Pinnacle

H Pinnacle, μία από τις αρχαιότερες και δημοφιλέστερες εταιρείες online στοιχήματος, βρίσκεται πλέον σε νέα χέρια. Η πώληση πραγματοποιήθηκε μέσω της εταιρείας Alternative Trading Partners (ATP), αλλά τα νέα αφεντικά της εταιρείας δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Το μόνο που γνωρίζουμε για αυτούς είναι ότι προσέλαβαν τη νομική εταιρεία Mayer Brown, προκειμένου να προχωρήσει στα διαδικαστικά της αγοράς.

 

Φυσικά, εξίσου άγνωστα είναι και τα σχέδια των νέων αφεντικών της Pinnacle. Η εταιρεία, πάντως, έχασε αρκετό έδαφος στην ευρωπαϊκή αγορά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των νέων νόμων για το online στοίχημα (πρόσφατα παραδείγματα, η μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. στην Ελλάδα και η αύξηση της φορολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Η Pinnacle είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων με μεγάλη γκάμα αθλημάτων, στοιχηματικών αγορών αλλα και παιχνιδιών.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη