Νέος επικεφαλής στον τομέα στοιχήματος της εταιρείας στοιχημάτων Kindred

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια ιστοσελίδων όπως η Unibet και άλλες, ανακοίνωσε μια νέα ανακατάταξη των στελεχών της και πλέον διαθέτει νέο επικεφαλής του τομέα στοιχήματος. Αναλυτικότερα, ο Erik Backlund παύει να είναι πια ο επικεφαλής του συγκεκριμένου τομέα και αντικαθίσταται από τον Andreas Reimblad.

Η νέα ανακατάταξη πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να μειώσει τις ευθύνες που έχει αναλάβει ο Backlund. Άλλωστε, το στέλεχος της Kindred, που παρέμενε επικεφαλής του τομέα στοιχήματος, έχει προαχθεί από τον Οκτώβριο του 2020 στη θέση του CPO (Chief Product Officer) της εταιρείας. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να παραχωρήσουν τις ευθύνες του στον τομέα του στοιχήματος στον Reimblad.

 

Ο νέος επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Kindred

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, ο Andreas Reimblad έχει ήδη ξεκινήσει να αναλαμβάνει σταδιακά τα καθήκοντά του ως νέος επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Kindred. Επίσημα, η προαγωγή τέθηκε σε ισχύ στις 28 Ιανουαρίου και ο Reimblad έχει ξεκινήσει τη χάραξη στρατηγικών στον συγκεκριμένο τομέα.

Καθήκον του θα είναι να αναλάβει το σύνολο των επιχειρήσεων της Kindred στο επίγειο και online στοίχημα, σε κάθε αγορά που δραστηριοποιείται νόμιμα η στοιχηματική εταιρεία. Ο νέος επικεφαλής του τομέα στοιχήματος θα αναφέρεται στον Backlund, που είναι ο CPO της Kindred, αλλά και στα υπόλοιπα ανώτερα στελέχη για τις επιδόσεις και τις αλλαγές στον τομέα στοιχήματος της εταιρείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.