Αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι για την… προίκα της στοιχηματικής εταιρείας William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανήκει πλέον στην αμερικανική Caesars Entertainment, η οποία την εξαγόρασε πριν μερικούς μήνες. Η Caesars, όμως, είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι ενδιαφέρεται μόνο για τις επιχειρήσεις της William Hill στις ΗΠΑ και πως σκοπεύει να πουλήσει τις υπόλοιπες (πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και ιστοσελίδες στον υπόλοιπο κόσμο).

Η ανακοίνωση αυτή προσέγγισε, όπως είναι φυσικό, πολλούς ενδιαφερόμενους, που θέλουν να αποκτήσουν την… προίκα της William Hill, ειδικά στην επιτυχημένη αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανάμεσα σε αυτές τις εταιρείες βρίσκονται πολλοί ανταγωνιστές της William Hill, στους οποίους προστέθηκε πριν μερικές ημέρες ένας ακόμα: η εταιρεία στοιχημάτων Boylesports.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για τις επιχειρήσεις της William Hill

Η Caesars ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι η πώληση των μη αμερικανικών επιχειρήσεων της William Hill αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός ενός χρόνου και ήδη έχουν εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους αρκετές εταιρείες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών, από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη που φημολογείται πως προχώρησε σε πρόταση ήταν η Apollo Global, η αμερικανική εταιρεία που συμμετείχε και στον αγώνα για την εξαγορά του συνόλου της William Hill. Στη λίστα των ενδιαφερομένων, όμως, προστέθηκαν πολύ σύντομα και αγγλικές εταιρείες στοιχήματος, όπως οι Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair), η BetFred και η 888.

Πρόσφατα, στη λίστα των μνηστήρων προστέθηκε και η Boylesports, η ιρλανδική εταιρεία που έχει παρουσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Boylesports ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό να προσθέσει τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος στο δικό της δίκτυο (66 πρακτορεία) και εμφανίζεται διατεθειμένη να συμμετέχει στον πόλεμο προσφορών που έχει ήδη ξεκινήσει.

Μένει, λοιπόν, να μάθουμε ποια θα είναι η απόφασης της Caesars και ποια εταιρεία θα αποκτήσει τις επιχειρήσεις της William Hill, επεκτείνοντας σημαντικά την παρουσία της στην αγγλική και παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.