Έως την 1η Απριλίου θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της William Hill από τη Caesars

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill είχε αποδεχτεί πριν μερικούς μήνες την πρόταση εξαγοράς που κατέθεσε η αμερικανική εταιρεία Caesars Entertainment και οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών εργάζονται πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις, η Caesars θα καταφέρει να ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες εξαγοράς της William Hill έως την 1η Απριλίου του 2021.

Θυμίζουμε ότι η William Hill ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι έκανε δεκτή της πρόταση εξαγοράς ύψους 3,4 δις ευρώ της Caesars. Η Caesars με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις της στοιχηματικής εταιρείας στις ΗΠΑ και πως θα προχωρήσει πώληση των υπολοίπων (επίγειο στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και online τυχερά παιχνίδια στον υπόλοιπο κόσμο).

 

Οι επόμενες διαδικασίες για την εξαγορά της William Hill

Ήδη από τις πρώτες ημέρες της διαδικασίας εξαγοράς της William Hill, η Caesars είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο ανέφερε ότι στόχος της είναι να ολοκληρώσει την εξαγορά κατά τη διάρκεια του τριμήνου του 2021. Πλέον, φαίνεται ότι η Caesars βρίσκεται στην τελική ευθεία και το μόνο που απομένει είναι κάποιες τυπικές διαδικασίες, όπως η επικύρωση των εγκρίσεων που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να την ολοκληρώσει χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Η σημαντικότερη εκκρεμότητα που απομένει είναι η έγκριση του αρμόδιου δικαστηρίου των ΗΠΑ, το οποίο θα συνεδριάσει στις 30 Μαρτίου. Έως τότε, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και, εφόσον το αίτημα της εξαγοράς εγκριθεί, η William Hill θα περάσει στα χέρια της Caesars από την 1η Απριλίου. Οι σημερινές μετοχές της William Hill, τέλος, θα ακυρωθούν στις 6 Απριλίου.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.