Νέος μη εκτελεστικός διευθυντής για τη BetFair

Ο Leo Quinn είναι ο νέος μη εκτελεστικός διευθυντής της Betfair, σύμφωνα με ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρίας. Ο Quinn θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στις 5 Μαρτίου του 2015, στη θέση του Joshua Hannah.

 

Ο νέος μη εκτελεστικός διευθυντής της BetFair αποτέλεσε εκτελεστικό στέλεχος του ομίλου QinetiQ από το 2009, ενώ έχει ανάλογη προϋπηρεσία και στις εταιρείες De La Rue, Invensys και Honeywell International. Η εμπειρία του αυτή, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ της Betfair, Gerald Corbett, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην επιλογή του για τη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή.

Η Betfair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο του διαδικτύου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.