Συζητήσεις για συγχώνευση πραγματοποιούν Ladbrokes και Coral

Η Ladbrokes και η Gala Coral, δύο από τις πλέον αναγνωρισμένες στοιχηματικές εταιρείες, επιβεβαίωσαν τις φήμες που τις ήθελαν να βρίσκονται σε συζητήσεις για μια ενδεχόμενη συγχώνευση. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων και από τις δύο πλευρές, μια τέτοια συγχώνευση θα περιλαμβάνει τα φυσικά πρακτορεία στοιχήματος των δύο εταιρειών, αλλά και το σύνολο των online επιχειρήσεών τους (online στοίχημα, καζίνο, πόκερ και άλλα).

 

Σύμφωνα με τους Financial Times, μάλιστα, οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και ακόμη δεν έχουν συμφωνηθεί σημεία-κλειδιά, όπως το κόστος της συγχώνευσης, η εταιρική δομή του νέου σχήματος και άλλοι σημαντικοί τομείς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όμως, της νέας εταιρείας θα ηγείται ο CEO της Ladbrokes, Jim Mullen.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει, μάλιστα, πως το νέο εταιρικό σχήμα θα αναζητήσει και είσοδο στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και πως ενδεχομένως να προσφέρει νέες μετοχές, προκειμένου να εξισορροπήσει την παρουσία του στις αγορές.

 

Ο Jim Mullen, από την πλευρά του, δήλωσε, σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας του: "Από τη στιγμή που ανέλαβα ως CEO, επικεντρώθηκα σε μια περισσότερο επιθετική πολιτική, προκειμένου να αυξήσω τις δυνατότητες της εταιρείας και την βάση πελατών της, με απώτερο σκοπό τη διατήρηση και την ανάπτυξή της. Τα σχέδια που έσω είναι αρκετά αναπτυγμένα και ανυπομονώ να τα παρουσιάσω στους μετόχους. Μια συγχώνευση με τη Gala Coral θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν συνδυασμό μεγάλης κλίμακας των δύο εταιρειών, ο οποίος θα έχει δυνατότητες να αυξήσει την αξία τους, για τους μετόχους και των δύο. Το ΔΣ δεν έχει ακόμη αποφασίσει κατά πόσο είναι στρατηγικά ελκυστική μια τέτοια συναλλαγή και πώς μπορεί να παρουσιαστεί στους μετόχους μας".

 

Αντίστοιχα, εκπρόσωποι των ιδιοκτητών της Gala Coral δήλωσαν: "Η Gala Coral πιστεύει πως μια συγχώνευση με τη Ladbrokes έχει την προοπτική να προσθέσει αξία στις μετοχές και των δύο εταιρειών. Υπό την παρούσα ηγεσία, o όμιλος Gala Coral έχει κατορθώσει να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης. Η εταιρεία και οι μέτοχοί της εξετάζουν όλες τις στρατηγικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης και μιας νέας δημόσιας εγγραφής στο Χρηματιστήριο. Δεν είναι σίγουρο πως οι συζητήσεις με τη Ladbrokes θα καταλήξουν σε συγχώνευση, αλλά η Gala Coral παραμένει σίγουρη πως και μόνη της θα αποτελέσει μια εταιρεία με πολλές μελλοντικές προοπτικές".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.