Στο φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες για την πρόταση της εξαγοράς της TAB από την Entain

Πριν μερικές ημέρες, η Entain, ιδιοκτήτρια των στοιχηματικών ιστοσελίδων Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της αυστραλιανής εταιρεία στοιχημάτων TAB. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι έχουν ήδη καταθέσει μια προσφορά εξαγοράς, αλλά δεν ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η TAB ανήκει στην αυστραλιανή εταιρεία Tabcorp και προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος στα αθλήματα και στις ιπποδρομίες, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, οι κακές οικονομικές της επιδόσεις έχουν αναγκάσει τους υπεύθυνους να αναζητήσουν αγοραστή, ακόμα και ανάμεσα στους ανταγωνιστές της. Και, όπως φαίνεται, η Entain είναι η πρώτη που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της.

 

Οι λεπτομέρειες για την πρόταση εξαγοράς της TAB

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, η Entain κατέθεσε επίσημη πρόταση εξαγοράς της Entain, ύψους 1,9 δις ευρώ. Η πρόταση εξαγοράς αποτελείται αποκλειστικά από μετρητά και αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με την Entain, την τρέχουσα αξία της TAB που έχουν εκτιμήσει οι αναλυτές της.

Ωστόσο, δημοσίευμα της οικονομικής ενημερωτικής ιστοσελίδας AFR.com, αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της TAB πιθανότατα θα απορρίψουν τη συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς, καθώς οι ίδιοι εκτιμούν την αξία της εταιρείας στα 2,15 δις ευρώ. Παράλληλα, το ΔΣ της μητρικής Tabcorp θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει μια σειρά από εκκρεμότητες, που είναι απαραίτητο να λυθούν, προκειμένου να διαχωριστεί η TAB από τις υπόλοιπες θυγατρικές της εταιρείας.

Η Entain, πάντως, έχει εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις της TAB, τις οποίες θέλει να αποκτήσει και να συγχωνεύσει με τις αντίστοιχες της Ladbrokes και των υπόλοιπων ιστοσελίδων και πρακτορείων που διατηρεί στην Αυστραλία. Η εξαγορά της TAB, μάλιστα, θα της αποφέρει και μια σειρά από αποκλειστικά δικαιώματα σε τοπικές αγορές στοιχήματος της Αυστραλίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.