Στα χέρια της GVC Holdings η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral;

Όσοι παρακολουθούν τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο της βιομηχανίας του στοιχήματος γνωρίζουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης, ετοιμάζεται για αναθεώρηση του νόμου περί στοιχήματος, με επερχόμενες ρυθμίσεις που θα κοστίσουν πολλά στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί. Γνωρίζουν παράλληλα ότι πολλές στοιχηματικές εταιρείες προσανατολίζονται ήδη σε εξαγορές και συγχωνεύσεις, προκειμένου να αντισταθμίσουν τα επερχόμενα κόστη με μεγαλύτερα μερίδια της αγοράς.

Κάποιες από αυτές τις συμφωνίες ολοκληρώνονται και κάποιες άλλες όχι. Και, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η συμφωνία εξαγοράς της Ladbrokes Coral από την GVC Holdings (ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Sportingbet και Bwin) ανήκε στη δεύτερη κατηγορία: αυτή των αποτυχημένων. Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν πραγματοποιήσει νέες επαφές, που σύντομα θα φέρουν την Ladbrokes Coral στα χέρια της GVC.

 

Το χρονικό μιας φημολογούμενης εξαγοράς

Η προσέγγιση των δύο πλευρών ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν η GVC πρόσφερε το ποσό των 4 δις ευρώ για την εξαγορά της Ladbrokes Coral. Ωστόσο, εκείνες οι πρώτες επαφές έληξαν άδοξα και ο CEO της GVC, Kenny Alexander, δήλωσε πως θα ξανασκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του μετά την παρουσίαση των νέων βρετανικών νόμων.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Financial Times, οι δύο πλευρές επανήλθαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως οι δύο εταιρείες έχουν ήδη συμφωνήσει τη σύσταση του νέου ΔΣ και της ομάδας στελεχών!

 

Ο χρόνος είναι χρήμα για τις στοιχηματικές εταιρείες

Το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει και να μην περιμένουν την ανακοίνωση των νέων νόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο βγάζει νόημα, καθώς όλες οι στοιχηματικές εταιρείες επιθυμούν να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις και να μην σπεύδουν την τελευταία στιγμή να τις προλάβουν. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η GVC Holdings και η Ladbrokes Coral που βρίσκονται σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Τα νέα δεδομένα στην αγγλική αγορά του στοιχήματος θα δυσκολέψουν σημαντικά το επιχειρηματικό μοντέλο πολλών (ιδιαίτερα μικρού και μεσαίου μεγέθους) στοιχηματικών εταιρειών, γεγονός που σημαίνει πως οποιαδήποτε αλλαγή καθεστώτος πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.