Δεν αποσύρεται από την εξαγορά της TAB η στοιχηματική εταιρεία Entain

Η στοιχηματική εταιρεία Entain φαίνεται αποφασισμένη να επιμείνει στην εξαγορά της αυστραλιανής TAB και να επιστρέψει με νέα προσφορά τις επόμενες ημέρες. Δημοσιεύματα στον αυστραλιανό Τύπο και οικονομικές αναλύσεις κάνουν λόγο για μια νέα και βελτιωμένη προσφορά για τον τομέα στοιχήματος της TAB, η οποία μπορεί να ανακοινωθεί ταυτόχρονα με την επερχόμενη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Entain για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Αν η Entain καταθέσει νέα προσφορά εξαγοράς, θα πρόκειται για την τρίτη φορά που θα επιχειρήσει να αποκτήσει την TAB. Ωστόσο, η Entain έχει έντονο ανταγωνισμό, κυρίως από την αμερικανική εταιρεία Apollo Global και στην αυστραλιανή BetMakers.

 

Οι προθέσεις της Entain για την TAB

Η Entain εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να εξαγοράσει την TAB τον Φεβρουάριο του 2021, όταν κατέθεσε την αρχική της προσφορά για το στοιχηματικό τμήμα της αυστραλιανής εταιρείας. Η πρόταση αυτή είχε ύψος 2 δις ευρώ, αλλά απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την TAB, καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα χαμηλή. Λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 2021, η Entain επέστρεψε με μια νέα προσφορά, ύψους 2,2 δις ευρώ, η οποία ούτε απορρίφθηκε, αλλά ούτε έγινε δεκτή από την TAB.

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον τους εξέφρασαν δύο ακόμα εταιρείες: η Apollo Global και η BetMakers. H δεύτερη, μάλιστα, κατέθεσε μια προσφορά ύψους 2,5 δις ευρώ, η οποία αποτελείται από μετρητά και μετοχές. Οι οικονομικοί αναλυτές, λοιπόν, θεωρούν ότι ο ανταγωνισμός θα αναγκάσει την Entain να επιστρέψει και, μάλιστα, με μια πολύ καλύτερη προσφορά. Κάποιοι εκτιμούν ότι, αν η Entain ανακοινώσει νέα προσφορά για την εξαγορά της Entain, αυτή μπορεί και να αγγίζει τα 3 δις ευρώ, ώστε να ξεπερνά όχι μόνο τις δικές της προηγούμενες προτάσεις, αλλά και εκείνες των ανταγωνιστών της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.