Νέες ευκαιρίες αγορών αναζητά η Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την πρώτη αύξηση των κερδών της, από τότε που οι δύο εταιρείες συγχωνεύθηκαν, και πλέον κοιτά με αισιοδοξία στο μέλλον. Στο μέλλον αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει η πρόθεση νέων συμφωνιών και νέων εξαγορών από τον κολοσσό του στοιχήματος.

 

“Δεν είναι απαραίτητο, αλλά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά”

Το αφεντικό της Paddy Power BetFair, Breon Corcoran, δεν επιβεβαίωσε κάτι συγκεκριμένο, αλλά άφησε να εννοηθεί πως τα στελέχη της εταιρείας έχουν το νου τους για νέες ευκαιρίες συγχωνεύσεων. “Νομίζω πως υπάρχει ακόμη περιθώριο καλύτερης εδραίωσης στην αγορά, οπότε ενδεχομένως υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον τομέα. Δεν υπάρχει καμία στρατηγική ανάγκη να προχωρήσουμε σε νέες κινήσεις, είμαστε πολύ άνετα με τη θέση που κατέχουμε τώρα, αλλά υπάρχει μια διαδικασία εδραίωσης που συνεχίζεται”.

Ο κ. Corcoran συμπλήρωσε πως η Paddy Power Betfair βρίσκεται αυτή τι στιγμή σε ηγετική θέση στις κυριότερες αγορές, όπως αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ, οπότε είναι σημαντικό να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο τη διεθνή εικόνα της εταιρείας. Επιπλέον, ανέφερε πως θα επικεντρωθούν στον τομέα gaming της εταιρείας. Έκλεισε, μάλιστα, τονίζοντας πως, αν θελήσουν να προχωρήσουν σε νέα εξαγορά και προκύψει κάποια σημαντική ευκαιρία με διεθνείς δυνατότητες στον τομέα του gaming, θα αποτελούσε μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

 

Οι προβλέψεις για τα επόμενα βήματα

Πολλοί από όσους άκουσαν ή διάβασαν τις δηλώσεις του κ. Corcoran έσπευσαν να προβλέψουν πως το επόμενο βήμα της Paddy Power BetFair θα αφορά στον τομέα του πόκερ, εκεί που πάσχει περισσότερο η εταιρεία. Κάποιοι, μάλιστα, προβλέπουν πως η εταιρεία θα κάνει σύντομα βήματα για συνεργασία με τα δίκτυα της Amaya ή της PokerStars!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Paddy Power BetFair έχει και ανάγκες να καλύψει και τη διάθεση να το κάνει με περαιτέρω επέκτασή της και ενίσχυση της εταιρείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.