Στην πλατφόρμα της Paddy Power BetFair μετακομίζουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της Flutter

Πριν μερικούς μήνες, η στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια της Paddy Power BetFair μεταξύ άλλων) ολοκλήρωσε τη συγχώνευσή της με τη Star Groups (ιδιοκτήτρια της PοkerStars μεταξύ άλλων) και από τότε οι υπεύθυνοι εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να ολοκληρώσουν όλες τις τεχνικές διεργασίες που είναι απαραίτητες. Μία από αυτές, όπως ανακοίνωσε η Flutter, είναι και η μετακόμιση όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων της νέας εταιρείας σε μία κοινή πλατφόρμα: αυτή της Paddy Power BetFair.

Mε άλλα λόγια, ακόμα και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δεν ανήκουν στην Paddy Power BetFair, όπως οι Adjarabet και Sky Bet, θα λειτουργούν σύντομα με το ίδιο λογισμικό και θα προσφέρουν μια κοινή και ολοκληρωμένη εμπειρία στους παίχτες από ολόκληρο τον κόσμο.

 

Οι λόγοι για την εναρμόνιση όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων

Οι υπεύθυνοι έχουν δηλώσει τους περασμένους μήνες (μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης) ότι επιθυμούν να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στους παίχτες από ολόκληρο τον κόσμο. Και η εναρμόνιση των στοιχηματικών ιστοσελίδων, οι οποίες θα λειτουργούν με βάση την ίδια πλατφόρμα, θα προσφέρει την κοινή εμπειρία που επιθυμούν οι παίχτες.

Άλλωστε, όλα τα τμήματα της Flutter Entertainment θα λειτουργούν με την ίδια λογική, παρά το γεγονός ότι θα είναι αποκεντρωμένα και θα λειτουργούν με ομοσπονδιακή λογική. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι είχαν ανακοινώσει ότι οι Sky Betting & Gaming, Paddy Power και BetFair θα βρίσκονται στο αγγλικό και ιρλανδικό τμήμα της εταιρείας, ενώ οι PοkerStars, BetFair International και Adjarabet στο διεθνές τμήμα. Αντίστοιχα, η Fan Duel, η Fox Bet, η TVG και η PokerStars US θα λειτουργούν στην αμερικανική αγορά, ενώ οι BetEasy και Sportsbet στην αγορά της Αυστραλίας.

Οι παραπάνω αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από το 2021 και θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις της εταιρείας ανά τον κόσμο σε επιχειρησιακό επίπεδο. Στο τεχνικό επίπεδο, όμως, η Flutter θα ακολουθήσει τον ακριβώς αντίθετο δρόμο και θα συγκεντρώσει όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες της κάτω από την κορυφαία πλατφόρμα που έχει στη διάθεσή της: αυτή που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες της Paddy Power BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.